Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tri zlata, te po jedno srebro i bronza župskih pčelara

Na otvaranju 10. mediteranskog sajma prošlog petka, župan Nikola Dobroslavić je dodijelio medalje za kvalitetu meda članovima Zajednice pčelarskih udruga DNŽ. Među dobitnicima su i četiri župska pčelara koji su na ovogodišnjim danima meda sudjelovali s pet uzoraka i osvojili tri zlatna, jedno srebreno i jedno brončano odličje.

Titulu šampiona i zlatno odličje za najbolji med je osvojio naš pčelar Ivo Vlašić s visokih 19,53 boda za Med Medljikovac. Miše Galjuf je osvojio zlato sa 18,57 boda za Med od Vrijesa,a Mato Miloslavić zlato sa 18,23 boda za Med Medljikovac. Ivu Vlašiću je pripala i srebrena medalja sa 17,67 boda za Med od Vrijeska, a Med Medljikovac Medarda Delića je osvojio brončano odličje sa 15,17 boda.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2013/poljoprivreda/dani_meda_2013{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn