Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

15."Noćnjak" u Tučepima - Medalje i priznanja župskim maslinarima

Sa jubilarne 15. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara koja se ove godine održala u Tučepima, župski maslinari vratili su se pohvalnim odličjima. Nikola Miloslavić iz Buića dobio je priznanje za najbolje blago ekstra djevičansko ulje sorta oblica, a Pasko Pendo iz Makoša osvojio je zlatnu medalju za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Pero Lukšić dobio je diplomu za kvalitetu otvorenog djevičanskog maslinovog ulja sorta oblica, a Vlaho Martinović osvojio je pak srebro za kvalitetu otvorenog ekstra djevičanskog maslinovog ulja sljubljenih sorti. Manifestacija maslinara i uljara već 15 godina piše stranice povijesti hrvatskog maslinarstva i uljarstva, poljoprivrede i zadrugarstva ,a kojima su svojim uspjesima trag ostavili i župski maslinari.

Katarina Barović


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2013/poljoprivreda/nocnjak2013{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn