Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

4.Manifestacija "Maslinova ulja hrvatskog juga"

U cilju daljnjeg razvoja i napretka maslinarske proizvodnje i uljarstva, Zajednica maslinara i uljara Dubrovačko-neretvanske županije organizirala je 4.Manifestaciju Maslinova ulja hrvatskog juga, koja se 2. ožujka održala u hotelu Radisson Blu & Spa (Vrtovi sunca) u Orašcu.

Manifestaciju koja je organizirana uz pomoć „Dubrovačke udruge maslinara“ i „Zavoda za maslinarstvo i mediteranske kulture“ Sveučilišta u Dubrovniku, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije, otvorio je zamjenik župana Frano Skokandić .

Dodijeljene su  41 priznanje-plakete za ekstra djevičansko  maslinovo ulje (sve u rangu zlatne medalje) i 4 glavne nagrade. Apsolutni pobjednik manifestacije je maslinar Vlaho Mihatović iz Gruda (Konavle). Drugo mjesto osvojio je Vlaho Štaka iz Bani (Konavle), treće mjesto Nelka Sardelić iz Orebića (Pelješac), dok je četvrto mjesto pripalo Ranku Surjanu iz Vela Luke (Korčula).

slika; DNŽ


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn