Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Županija sufinancira nabavu sadnog materijala

Dubrovačko neretvanska županija objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za bespovratnim sredstvima namijenjenim nabavi sadnog materijala u svrhu podizanja novih nasada.

Sredstva se mogu odobriti za:

1. Nabavu sadnog materijala u svrhu povećanja površina pod dugogodišnjim nasadima ( vinogradi, maslinici, voćnjaci, i sl. );

2. Nabavu sadnog materijala za privođenje kulturi novih poljoprivrednih površina u Županiji.

Za uključivanje u Program podnositelj zahtjeva treba ispuniti uvjete iz Programa te podnijeti zahtjev s pripadajućom dokumentacijom.

Natjecatelji mogu detaljne informacije dobiti u Upravnom odjelu za ruralni razvoj i poljoprivredu, Opuzen, Zrinsko-frankopanska 1, svakim radnim danom u vremenu od 8,00 do 13,oo sati ili na službenim Internetskim stranicama Dubrovačko-neretvanska županije.

Javni poziv je otvoren 20 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog priopćavanja. Ovaj javni poziv objavit će se i na službenim internetskim stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Prijava se podnosi Povjerenstvu za obradu zahtjeva za sufinanciranje nabave sadnog materijala u Dubrovačko-neretvanskoj županiji s naznakom „Prijava za bespovratna sredstva iz Programa sufinanciranja nabave sadnog materijala u Dubrovačko-neretvanskoj županiji“ preporučenom pošiljkom ili se može neposredno predati na protokol Županije, Gundulićeva poljana 1, Dubrovnik.
Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Tijekom postupka za odobravanje sredstava Povjerenstvo može tražiti dodatne dokaze o ispunjavanju uvjeta iz ovog Programa.

Međusobna prava i obaveze po osnovi ovog Programa među nosiocima regulirat će se posebnim ugovorima.

O rezultatima izbora svi natjecatelji će biti pismeno obaviješteni u primjerenom roku.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn