Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Objavljen poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Na stranicama Općine je objavljen poziv poljoprivrednicima za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na temelju kojih će općina Župa dubrovačka dodijelit će bespovratna novčana sredstva.

Bespovratne potpore se dodjeljuju za edukaciju i stručno osposobljavanje poljoprivrednika, poticanje biljne proizvodnje (povrtlarstvo, voćarstvo, maslinarstvo, vinogradarstvo, aromatično i ljekovito bilje), Ekološku poljoprivredu, sudjelovanje na sajmovima i izložbama, osiguranje od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi, te navodnjavanje poljoprivrednih površina.

Korisnici potpore iz proračuna Općine Župa dubrovačka mogu biti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava koja imaju sjedište, odnosno prebivalište, i čija se proizvodnja odvija na području Općine Župa dubrovačka. Zahtjevi za sve oblike potpora podnose se po objavljenom Javnom pozivu najkasnije do 30. studenoga 2016. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih za proračunsku godinu.

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Župa dubrovačka u 2016. godini

OBRAZAC ZAHTJEVA za dodjelu potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Župa dubrovačka za 2016. godinu

IZJAVA O KORIŠTENIM POTPORAMA MALE VRIJEDNOSTI


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn