Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općina sufinancira trošak prerade maslina

 

Općina Župa dubrovačka je objavila poziv svim fizičkim osobama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtima i trgovačkim društvima s područja Općine podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji na području Općine Župa dubrovačka u 2012. godini.

Na ovaj način Općina želi se sufinancirati trošak prerade maslina u 2012. godini i to u iznosu od 0,65 kuna po kilogramu prerađenih maslina.

Ovaj hvale vrijedan potez dobro će doći mnogim župskim domaćinstvima, jer je zbog izuzetno velikog uroda maslina trošak njihove prerade znatno opteretio budžete župskih maslinara, pogotovo zbog, u većini slučaja, manjeg postotka dobivenog ulja po kilogramu maslina nego što je slučaj u godinama prosječnog uroda.


Podnosioci zahtjeva obvezni su ispuniti zahtjeve na obrascima koje mogu podići u Općini Župa dubrovačka u Srebrenom , svaki radni dan od 9:00 do 12:00 sati.

Uz zahtjeve su podnosioci obvezni priložiti:
- presliku osobne iskaznice odnosno presliku rješenja o upisu u sudski, obrtni ili poljoprivredni registar,
- presliku računa uljare i
- presliku tekućeg računa.

Zahtjevi koji ne budu imali sve tražene podatke i traženu dokumentaciju, kao i zahtjevi koji ne budu zadovoljavali navedene uvjete, neće se razmatrati.


Zahtjevi se moraju predati u pisarnicu Općine Župa dubrovačka ili poslati poštom na adresu:

OPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA
Jedinstveni upravni odjel
Vukovarska 48
20207 Mlini
s naznakom: ZAHTJEV ZA POTICAJE U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn