Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uspostava Centra kompetencija za agrume - Poziv poduzetnicima za dostavu projektnih prijedloga

Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s RRA DUNEA-om i Zavodom za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku planira uspostavu Centra kompetencija za agrume. Pozivaju se poduzetnici iz cijele Hrvatske da dostave svoje projektne prijedloge, koji će se uvrstiti na listu za kandidiranje projekta prema Ministarstvu gospodarstva.

Centar kompetencije osniva se s ciljem pružanja potpore sektoru agrumarstva u razvoju i uvođenju naprednih tehnologija, novih proizvoda i usluga te podizanju kvalitete proizvoda i optimizacije procesa u proizvodnji i preradi te distribuciji agruma.

Planira se kandidirati za sredstva Europske unije, putem natječaja kojeg će tijekom prve polovice 2015. godine objaviti Ministarstvo gospodarstva.

Osim sredstava za infrastrukturu i opremu te provedbu projekta, predviđena su i bespovratna sredstva za sve kategorije poduzetnika (uključujući i početnike) povezane s agrumarstvom kojima će se financirati inovativne projektne ideje, odnosno troškovi istraživanja i razvoja vezani za razvoj novih proizvoda, dizajna i pakiranja, tehnoloških procesa i usluga, novih sorti i slično, uključivo i horizontalne aktivnosti koje povezuju IKT, turizam te kreativne industrije povezane s proizvodnjom, preradom, distribucijom i promocijom agruma.

Ovim putem pozivaju se poduzetnici iz cijele Hrvatske da dostave svoje projektne prijedloge, uz navod nositelja projekta, potencijalnog partnera iz znanstvene zajednice, naziva i kratkog opisa projekta te procijenjenih ukupnih troškova projekta na navedenu e-mail adresu do 31. ožujka 2015. godine.

Ako projekt bude odobren nositelji projektnih prijedloga s liste bit će pozvani da dostave pune projektne prijave prije odobrenja bespovratnih sredstava.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn