Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Program izobrazbe za održivu uporabu pesticida u dvorani Općine u Srebrenom

Učilište Virtus iz Splita izvodi program izobrazbe za održivu uporabu pesticida koji će se po modulima za profesionalne korisnike, distributere, te za savjetnike održati u dvorani Općine u Srebrenom 11. i 12. ožujka. u 17:00 sati.

Izobrazba se provodi sukladno Zakonu o održivoj uporabi pesticida (NN 14/14) sukladno kojem obveznici edukacije moraju završiti pripadajući model izobrazbe najkasnije do 26.studenog 2015. godine ako žele nastaviti obavljati poslove vezane uz korištenje pesticida.

Na osnovu Potvrde o uspješno položenom ispitu, korisnici sredstava za zaštitu bilja dobit će Iskaznicu te će, uz predočenje iste moći nesmetano kupovati i primjenjivati sredstva za zaštitu bilja. Naime, sredstva za zaštitu bilja u poljo-ljekarnama ubuduće se neće moći kupiti bez posebne iskaznice tj. rješenja koja će poljoprivredni proizvođači dobiti nakon završene edukacije.

Cijena tečaja iznosi 380,00 kuna, a potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, OIB, te kopiju svjedodžbe, diplome ili radne knjižice.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn