Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Poziv na podnošenje zahtjeva za potpore za podizanje trajnih nasada

Upravni odjel za ruralni razvoj i poljoprivredu dubrovačko neretvanske županije uputio je javni poziv na podnošenje zahtjeva za potpore po osnovi ulaganja u podizanje trajnih nasada na temelju Odluke o mjerama potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji za razdoblje 2013-2015. godine.

Potpora se odobrava za ulaganja u podizanje novih trajnih nasada ili obnovu postojećih u voćarstvu, vinogradarstvu i maslinarstvu, a prijaviti se mogu pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge i obiteljsko poljoprivredna gospodarstva - OPG.

JAVNI POZIV
 
Potencijalnim korisnicima u Dubrovačko –neretvanskoj županiji na podnošenje zahtjeva za potpore po osnovi ulaganja u podizanje trajnih nasada na temelju Odluke o mjerama potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji za razdoblje 2013-2015. godine


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn