Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dingač 2012 s Kune pelješke i Pošip misno vino 2013 iz Čare - šampioni Sabatine 2014 (FOTO)

Dodjelom medalja, diploma i pokala najboljim proizvođačima vina i alkoholnih pića u hotelu Astarea večeras je završen 24. Međunarodni susret vinogradara i vinara - Sabatina 2014.

Pobjednicima ovogodišnje Sabatine proglašeni su vinari iz naše županije. Titulu Šampiona crnih vina ponio je Dingač 2012, - Pelješki vinogradar d.o.o. Anto Plahinić iz Kune pelješke, a Šampiona Pošip misno vino 2013, Poljoprivredne zadruge Pošip iz Čare na Korčuli.

Dva pehara su pošla u Potomje i to za Šampiona izgleda proizvoda Plavac Mali - Selekcija 2010 - Vina Miličić Potomje i za Najbolje zadružno vino - Dingač President Radović 2012 - Poljoprivredne zadruge Potomje.

Najboljom Dubrovačkom Malvasijom je proglašena - Tezoro 2013, Crvik - Vinarija i vinogradi - Komaji, Šampionom slatkih i predikatnih vina Traminac, izborna berba prosušenih bobica 2011, Iločki podrumi d.d., a šampionom jakih alkoholnih pića - Amaro - Dalmacijavina d.d. u stečaju iz Splita.

Ovom svečanošću je nakon niza okruglih stolova, predstavljanja, degustacije vina i današnjeg studijskog obilazaka vinogorja u Konavlima završena 24. Sabatina koja je u hotelu Astarea okupila rekordan broj sudionika ovog tradicionalnog Međunarodnog susreta vinogradara i vinara.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/gospodarstvo/sabatina_sampioni{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn