Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Danas u hotelu Astarea počinje 24. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2014.

Večeras u hotelu Astarea u Mlinima počinje 24. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2014. U trodnevnom programu Sabatine realizirat će se znanstveno-stručna predavanja, praktične radionice, izložba vina, vođene degustacije vina, nagrađivanje zaslužnih vinogradara i vinara, te studijski obilazak vinogorja Konavala i Župe dubrovačke, uz praktičnu prezentaciju u vinogradu strojeva i opreme tvrtke Messis d.o.o., generalnog sponzora Sabatine.

Ove godine vinari su se borili sa brojnim problemima kao što su mraz, tuča, velike količine oborina pa posljedično tome i brojnim bolestima koje su se kasnije pojavile. Upravo se zato ovogodišnja Sabatina iščekuje s posebnim nestrpljenjem, no vjeruje se da će vrijedni i iskusni vinari uspjeti odnjegovati vrhunska vina.

Otvaranje ovogodišnje Sabatine je u 18.00 sati u Dvorani Beterina (prizemlje hotela kraj bazena). od 16 sati u Lobbyju hotela Sajam opreme, alata i repromaterijala, te Burze i Izložbe vina i proizvoda od grožđa i vina koje se mogu razgledati tijekom cijele Sabatine, koja završava u večernjim satima u subotu Svečanim uručivanjem priznanja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn