Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Arancini, Bruštulani mjenduli, Mantala - Radionice za izradu tradicijskih proizvoda

Dubrovačko-neretvanska županija i DUNEA pozivaju sve zainteresirane  na praktične radionice za izradu tradicijskih proizvoda Dubrovačko-neretvanske županije: Arancini, Bruštulani mjenduli, Mantala.

Radionice su namijenjene potencijalnim proizvođačima ovih proizvoda koji ih žele proizvoditi po utvrđenoj tehnologiji i plasirati ih na tržište te konkurirati za dobivanje oznake KVALITETA DUBROVNIK NERETVA RURAL, za što treba zadovoljiti preduvjete iz Pravilnika.

Kako se pripremaju bruštulani mjenduli i arancini podučavat će iz Udruge ''Deša'', dok će radionicu o mantali voditi gospođa Marija Đano. Cijeli postupak bit će izravno upriličen na radionicama, sa svim fazama do dobivanja konačnog proizvoda.

Radionice će se održati u Klubu umirovljenika u Čilipima, 18. listopada 2014. (subota) s početkom u 16 sati, u Vijećnici Općine Lumbarda, 25. listopada 2014. (subota) s početkom u 12 sati te na isti dan u Vijećnici Općine Ston s početkom u 16 sati.

Predviđeno trajanje radionica je 2 sata. Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno se javiti na telefon 312-714  ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
 
Za projekt ''Identifikacija i komercijalizacija tradicijskih proizvoda na području Dubrovačko-neretvanske županije'', kroz koji se održavaju navedene radionice, DUNEA je nedavno osvojila srebrnu povelju na natječaju ''Suncokret ruralnog turizma Hrvatske''.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn