Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Novi uspjeh župskih pčelara na Danima meda u Osijeku

Na tradicionalnoj manifestaciji "Dani meda u Hrvatskoj" koja se održala u Osijeku od 4. do 7. listopada svoj su med predstavila tri župska pčelara člana pčelarske udruge „Rusmarin“. Ivo Vlašić koji već pet godina šalje svoj med na ovo ocjenjivanje, iz Osijeka se ponovno vratio sa Zlatnom žlicom za kvalitetu svog meda - petom po redu.

Po prvi puta su na Danima meda nastupili pčelari Stijepo Handabaka i Miše Galjuf te osvojili vrlo vrijedne srebrene žlice za kvalitetu svog meda. Ovaj uspjeh je ostvaren u godini koja je bila vrlo nepovoljna za pčele i pčelare zbog nepovoljnih klimatskih uvjeta, pa je time još i veći.

Iako su prinosi bili vrlo mali, kvaliteta nije izostala što je još jedan dokaz o vrhunskoj kvaliteti Župskog meda kojeg proizvode pčele iz nektara mnogobrojnog medonosnog ljekovitog bilja koje raste na Župskom podneblju.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn