Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tradicijski proizvodi; Suhe smokve - Pilot projekt u Župi

Na današnjem radnom sastanku župana Nikole Dobroslavića i direktorice Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanije Milić sa s Damirom Kovačićem, jednim od izrađivača Strategije razvoja vinarstva i vinogradarstva Dubrovačko neretvanske županije, razgovaralo se o izradi Pravilnika tematskih turističkih cesta DNŽ te o identifikaciji tradicijskih proizvoda - suhih smokava, mantale, sira, pršuta i bruštulanih mjendula.

Kako je navedeno na sastanku, u Župi dubrovačkoj kreće Pilot projekt vezan uz jedan od navedenih proizvoda - Suhe smokve. Ovih pet proizvoda obrađivat će se posebnom i jedinstvenom tehnologijom, nakon čega će dobiti posebne oznake odnosno biti brendirani i promovirani. Drugi Pilot projekt, uz suhe smokve u Župi, će biti Pršut u Neretvi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn