Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kontonjata "Eko Župa" u policama hipermarketa u Gradu

Župska Braniteljska zadruga "Eko Župa" je s proizvodnjom Dubrovačke kontonjate, po tradicionalnoj recepturi. Naime, u proljeće ove godine Braniteljska zadruga "Eko Župa" je obnovila i revitalizirala desetak godina zapušten voćnjak markatunja (dunja), te su ove jeseni krenuli u proizvodnju i pakiranje kontnjate, koju nude refuzo, ali i u atraktivnom pakiranju.

Od danas, ponedjeljka 03.prosinca, proizvode Braniteljske zadruge "Eko Župa" možete naći i u Pemovom hiprmarketu u Gradu. Dubrovačka kontonjata ili kotonjata, zavisi kako tko je zove, je tradicionalna dubrovačka slastica i pravi se od dunja ili po dubrovački, markatunja.
Pripravljana dugotrajno i strpljivo, po tradicionalnoj recepturi, kontonjata je izvrstan desert koji su domaćice s ponosom, na listovima lovora, iznosile pred obitelj i drage im goste.

Braniteljska zadruga "Eko Župa" nekoliko različitih pakiranja i težina, a napose ističu novitet u proizvodnji kontonjate, a to je pakiranje u kutiji za bombonijere kao idealan tradicionalan, dubrovački, poklon.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn