Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Hotel Astarea domaćin 24. Mednarodnog susreta vinogradara - Sabatina 2014.

Župan Nikola Dobroslavić sastao se s predstavnicima Zadružnog saveza Dalmacije organizatorima 24. Mednarodnog susreta vinogradara i vinara Sabatina 2014. koji će se održati e od 6. do 9. studenog ove godine u hotelu Astarea u Mlinima .

Tom prigodom, predstavnici Saveza zahvalili su Županu na dosadašnjoj potpori u organizaciji Sabatina te najavili planove vezane uz organizaciju.

'' Prepoznali smo golem vinogradarski i vinarski potencijal Dubrovačko- neretvanske županije te aktivno radimo na unaprjeđenju istoga. Donijeli smo Strategiju razvoja vinarstva, u travnju ove godine organizirali smo vinski festival Dubrovnik FestiWine, otvorili smo tematsku cestu Vinsko carstvo na Pelješcu, a težište svega toga bio bi Vinski muzej '' – istaknuo je župan Dobroslavić.

Župan je izrazio zadovoljstvo što se ovogodišnja Sabatina održava u Župi dubrovačkoj te kazao kako će i ove godine Dubrovačko - neretvanska županija poduprijeti njezinu što kvalitetniju organizaciju.

Sabatina, najstariji hrvatski vinarski susret okupit će na jednom mjestu vodeće vinare iz svih hrvatskih vinskih regija i inozemstva, ljude iz struke, predstavnike ministarstava te distributere opreme. Organizirat će se i edukativne i degustacijske radionice kao i studijski obilasci vinogorja i praktične prezentacije radova u vinogradima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn