Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukativna radionica poljoprivredno savjetodavne službe - "Zaštita i prihrana maslina"

Poljoprivredno savjetodavna služba u suradnji sa Braniteljskom zadrugom Eko-Župa organizira edukativni skup na temu "Zaštita i prihrana maslina". Skup će se održati u prostoru Velike vjećnice Općine Župa dubrovačka u ponedjeljak 9. lipnja s početkom u 20:00 sati. Voditelj edukacije je gospodin Antun Kotlar dipl. ing. agronomije.  Sudjelovanje na radionici je besplatno, pa iz zadruge Eko-Župa pozivaju sve zainteresirane župske maslinare da dođu na edukaciju.

Svi sudionici eventualna pitanja na koja bi htjeli dobiti odgovore mogu se poslati prije samog edukativnog skupa na e-mail adresu organizatora: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn