Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Miši Galjufu zlatna žlica ovogodišnjih "Dana meda u Hrvatskoj"

Već je postala tradicija da se župski pčelari, članovi pčelarske udruge "Rusmarin" s manifestacije "Dani meda u Hrvatskoj" koju organizira Hrvatska gospodarska komora vraćaju sa zlatnim žlicama.

Ove je godine taj uspjeh ostvario Miše Galjuf, pčelar iz Martinovića. Galjuf je za svoj med Medljikovac osvojio 19,38 bodova što je ukupno 14. rezultat od 137 uzoraka i 4. rezultat u ocjenjivanju meda Medljikovca

Na ovogodišnje, 18. ocjenjivanje sortnih vrsta meda u Hrvatskoj pristiglo je 137 uzoraka meda. Zlatne žlice je osvojilo 66 uzoraka, 50 uzoraka osvojilo je srebrene žlice, 18 uzoraka osvojilo je brončane žlice i 3 uzorka ostalo je bez plasmana.

Katalog XVIII. ocjenjivanja meda 2013


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn