Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli pozvao Župljane u Gradu da podrže Tea Andrića

Načelnici općina od Konavala do Stona predvođeni županom Nikolom Dobroslavićem i kandidatom za gradonačelnika Dubrovnika Teom Andrićem, okupili su se danas na Srđu na konferenciji za medije HDZ-a pod nazivom "Most za Dubrovnik" na kojoj je pružena podrška Luki Kordi i Teu Andriću u drugom krugu lokalnih izbora.

Župski općinski načelnik Silvio Nardelli pozvao sve Župljane koji žive u Gradu da izađu na izbore i u nedjelju glasaju za Tea Andrića za gradonačelnika Dubrovnika.

- Svi smo mi vezani za Dubrovnik kroz javna poduzeća i surađujemo s Gradom oko projekta groblja na Dupcu. Zbog toga nam je važna suradnja s Dubrovnikom, a lakše će je biti ostvariti ako je ista politička opcija na vlasti, rekao je Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn