Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mladež župskog HDZ-a ima novog predsjednika - Josip Vidić umjesto Matea Delića

Mladež HDZ-a Župe dubrovačke na svojoj je izbornoj skupštini održanoj u četvrtak u srebrenom izabrano novo vodstvo za sljedeće dvogodišnje razdoblje. Umjesto Matea Delića koji je tu dužnost obavljao protekle četiri godine, za novog predsjednika je izabran Josip Vidić.

Za pet članova OO MHDZ-a su izabrani Antonio Vojvodić, Helena Knego, Iva Raguž, Marija Kuna i Ivana Pijević, a Nadzorni odbor će činiti Maro Račić, Stjepan Lakić i Paula Miloslavić. S obzirom da je broj nominiranih kandidata odgovarao broju članova koji se imaju izabrati, svi su birani javnim glasovanjem i jednoglasno izabrani.Izaslanici na Županijsko izborno skupštini MHDZ-a Županije dubrovačko neretvanske će biti; Mateo Delić, Ivo Jović, Antonio Vojvodić, Andrea Miloslavić, Helena Knego, Goran Oberan, Paula Miloslavić, Mateja Puljić, Josip Vidić, Marijan Tolušić, Stjepan Lakić, Ivan Knego, Maro Račić i Danko Mijatović.Uz 32 punopravna člana župske mladeži HDZ-a, skupštini su nazočili i predsjednik Općinske organizacije stranke Lovorko Klešković, načelnik Silvio Nardelli i njegov zamjenik Mirko Maslać, te predsjednice Županijske i Općinske organizacije Zajednice žena Katarina Zrinska Marina Sambrailo i Marija Jelić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn