Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

SDP; Samostalni mandat - napredak u odnosu na prošle izbore

Treća stranka u župskom Općinskom vijeću je SDP koji je sa 7,02 % osvojio jedno vijećničko mjesto.
- Zadovoljni smo jer smo samostalno osvojili mandat u vijeću što predstavlja napredak u odnosu na prošli saziv kada je SDP jedan mandat dijelio s tadašnjim koalicijskim partnerima HSS-om i HNS-om. Uvijek težimo ka višem, pa smo očekivali bolji rezultat, ali župljani su tradicionalno većinski orijentirani desno i nisu prepoznali naš program koji smo prezentirali u kampanji. U budućem radu u Općinskom vijeću pokušat ćemo predlagati dijelove našeg programa za koje mislimo da bi mogli doprinijeti boljitku Župe dubovačke- rekao je Miše Miloslavić Lećak nositelj liste SDP-a Župe dubrovačke.

- Zahvaljujemo našim biračima, našem stalnom biračkom tijelu, koji su nam omogućili ulazak u Općinsko vijeće, a HDZ-u i HSP AS i Načelniku Nardelliu čestitamo na odličnim izbornim rezultatima - poručio je Miloslavić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn