Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Silvio Nardelli; Župa prepoznaje našu predanost i rad

- Još jedna u nizu pobjeda Hrvatske demokratske zajednice i ovog puta je potvrdila kako Župa prepoznaje našu predanost i rad, ne samo u ovom mandatu, nego u vremenu od samog nastanka Općine. Zahvaljujem se članovima i svim simpatizerima koji su nam i ovom prilikom ukazali povjerenje, kako mom zamjeniku i meni, tako i stranačkoj listi koje sam nositelj - poručio je općinski načelnik Silvio Nardelli, dan nakon što je uvjerljivom pobjedom po treći put potvrdio svoj mandat.

- Čestitam svim izabranim vijećnicima s liste HDZ-a, liste HSP-AS i liste SDP-a. U svim dosadašnjim sazivima Općinskih vijeća, bez obzira na stranačku opredijeljenost, dobrom suradnjom oduvijek se brinulo za zajednički interes Župe i njenih žitelja. Poznavajući kandidate koji će činiti novi sastav Općinskog vijeća, uvjeren sam da će tako biti i ubuduće.

U službi načelnika moje težnje će i dalje biti usmjerene ka napretku i kontinuiranom razvoju Župe dubrovačke, s ciljem podizanja razine kvalitete življenja sveukupnom stanovništvu i svim namjernicima koji posjete naš kraj - rekao je Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn