Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Petar Vuletić; Zadovoljni smo, bit ćemo korektiv vlasti u Župi

- Zadovoljni smo uspjehom na lokalnim izborima jer smo postigli zacrtani cilj da se u vijeću Općine formira klub vijećnika HSP AS i na taj način stvori oporba. Imat ćemo i zastupnika u Županijskoj skupštini Dubrovačko neretvanske županije, čime ćemo uz klub vijećnika u Općinskom vijeću biti svojevrstan korektiv u vlasti - rekao je Petar Vuletić, predsjednik župskog HSP AS komentirajući rezultate jučerašnjih izbora.
- Ovi izbori pokazuju da su i ovaj put birališta pohodili isključivo stranački opredijeljeni birači, dok je natpolovična većina Župljana i dalje apolitična što nikako nije dobar znak za razvoj demokracije, ali je i direktna poruka nama političarima nad kojom se treba dobro zamisliti i izvući pouku - istaknuo je Vuletić.

- Želim se ovom prilikom zahvaliti u prvom redu predsjednici stranke gospođi Ruži Tomašić koje je pohodila sve gradove i općine u lijepoj našoj od Iloka do Župe Dubrovačke dajući potporu našim listama i kandidatima, zahvaljujem našim biračima koji su izašli na izbore i dali nam podršku. Posebno pohvaljujem Općinsko Izborno povjerenstvo koje je za ove izbore, a zbog promjena u izbornom zakonu imalo pune ruke posla. Odradili su svoj posao vrlo korektno i profesionalno.
Želim čestitati stranačkim dužnosnicima , mladeži ,svim članovima HSP AS i simpatizerima na odlično obavljenom poslu u predizbornoj kampanji.

Na koncu, čestitam Općinskom načelniku , njegovom zamjeniku i listi Hrvatske demokratske zajednice na zavidnoj pobjedi. Žiteljima naše općine čestitam jučerašnji praznik Demokracije- zaključio je Petar Vuletić, predsjednik HSP AS Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn