Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Članice Županijske Zajednice žena "Katarina Zrinska" u posjeti članicama iz Ravnog

Članice Zajednice žena "Katarina Zrinska" HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije pod vodstvom Županijske predsjednice Marine Sambrailo, bile su u posjetu su članicama Zajednice žena Bosne i Hercegovine, točnije članicama susjedne nam Općine Ravno.

Povod posjetu su skorašnji izbori u Bosni i Hercegovini, te potpora u radu vrijednim članicama Zajednice žena Bosne i Hercegovine.

Županijska predsjednica  Marina Sambrailo, zahvalila je na suradnji  Mariji Zadro iz Zajednice žena Bosne i Hercegovine, tajnici Zajednice žena Bosne i Hercegovine Mirjani Glamuzini, te Ružici Skaramuci, predsjednici Općinskog vijeća Općine Ravno i načelniku Općine Ravno Andriji Šimunoviću.

- Snažnom porukom u zajedništvu s članicama Bosne i Hercegovine želimo istaknuti da se borimo protiv bilo kojeg oblika nasilja, te da smo uvijek spremne za pomoć žrtvama nasilja, kao i kontinuiranom radu na prevenciji nasilja - poručuju iz "Katarina Zrinska" Dubrovačko-neretvanske županije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn