Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Cvijeto Cvjetković predsjednik županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika

Cvijeto Cvjetković, jedan od osnivača Udruge umirovljenika Župe dubrovačke na jučerašnjoj izbornoj skupštini HSU Dubrovačko neretvanske županije izabran je za predsjednika županijske organizacije ove umirovljeničke stranke. Za potpredsjednike županijskog HNS-a su izabrani Pero Memed i Nada Veraja.

Na izbornoj je skupštini bio i predsjednik HSU Silvano Hrelja. U nadzorni odbor su izabrani Vlaho Violić - predsjednik, te Zoran Ostojić, Andrijana Musulin, Marin Sambrailo i Ante Mandić - članovi Odbora, a u radno predsjedništvo Olga Muratti, Dalibor Žderić i Siniša Bekić.

Zahvaljujem vam na izboru i nadam se da ću se znati nositi s obvezama i zadaćama preuzete dužnosti i kao najvažnije, opravdati dato mi povjerenje.

- Zahvaljujući činjenici da sam bio na raspolaganju i pomagao povjereniku pri ponovnom osnivanju, kako ugašenih tako i novih općinskih organizacija, imao sam se prilike upoznati s, tada izabranim a ovdje nazočnim, predsjednicima i njihovim zamjenicima, članovima njihovih odbora, kao i ostalim članovima lokalnih, gradskih i općinskih, organizacija. Upravo je to razlog zbog kojega sam se kandidirao. Naime osjetio sam da se radi o ljudima koji su voljni raditi, voljni pružiti dio sebe, bez traženja adekvatne nagrade za svoj trud a iznad svega spremni prihvatiti timski rad koji jedini može polučiti pozitivne rezultate - rekao je u svom pozdravnom govoru Cvijeto Cvjetković.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn