Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Antun Bašić: Ovakve smo rezultate i očekivali, bit ćemo konstruktivna oporba

Članovi i simpatizeri KLGB-a Antuna Bašića rezultate izbora čekali su u svom izbornom stožeru u prostoru restorana Župaho. Zadovoljstvo ostvarenim i ugodno raspoloženje začinio je i vatromet.

- Imamo 3 vijećnika u vijeću. Da smo dobili i četvrtog to bi bilo izvrsno. Ovakve smo rezultate u biti i očekivali, a u budućnosti se nadamo i boljima. Mi ćemo prihvatiti sve dobre ideje i projekte koje nudi bilo koja stranka koja bude u vijeću. Mislim da ćemo imati korektne odnose sa svima u vijeću i da ćemo dobro funkcionirati. Mi smo oporba po rezultatima i nekim idejama, ali ne u destruktivnom smislu. - poručio je Antun Bašić te zahvalio svim biračima koji su mu povjerili svoj glas.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn