Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Otvorena birališta - U Župi dubrovačkoj na današnjim izborima pravo glasa ima 7.410 birača

Jutros u sedam sati otvoreno je svih sedam birališta od Gornjeg Brgata do Plata na kojima mještani Župe dubrovačke biraju Načelnika i Župana na novi četverogodišnji mandat, novi sastav Općinskog vijeća i Županijske skupštine.

Prema popisu birača za lokalne izbore, koje je Ministarstvo uprave RH zaključilo na dan 12.svibnja 2017. godine, u Župi dubrovačkoj na današnjim izborima pravo glasa ima 7.410 birača (54 više nego na prošlim lokalnim izborima 2013. godine).

Birališta se zatvaraju u 19 sati i do tada traje izborna šutnja za koje je zabranjena svaka izborna promidžba i svako objavljivanje privremenih rezultata i njihovih procjena.

Tijekom dana ćemo donositi podatke o izlaznosti, a nakon 19 sati i prve procjene i neslužbene rezultate izbora.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn