Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Povodom blagdana Sv. Florijana župske "Katarine" posjetile vatrogasce u Postranju

Povodom Svjetskog dana vatrogasaca, članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Župa dubrovačka posjetile su vatrogasce u Postranju. Na samom ulazu u vatrogasni dom dočekali su ih zapovjednik DVD-a  Željko Miloslavić i predsjednik DVD-a Nikša Miloslavić. Čestitajući im njihov dan, Katarine su im uputile i želju da ih sv. Florijan čuva u najtežim i najopasnijim kriznim situacijama.

Uz "Katarina", vatrogasce su posjetili i  općinski načelnik  Silvio Nardelli i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić, te svećenik župe Postranje don Nikola Berišić. Na kraju se slavlju pridružio i zapovjednik Županijske vatrogasne postrojbe Stjepan Simović. Na odlasku su se Katarine zahvalile domaćinima na gostoprimstvu, a oni su ih darovali ružama.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn