Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

SDP i HSU uz prvomajski grah predstavili listu kandidata i svoj program (FOTO)

U predvečerje Praznika rada općinske organizacije SDP-a i HSU-a na boćalištu u Mata Marlaisa u Čibači uz prvomajskog graha predstavili su zajedničku listu kandidata za Općinsko vijeće Župe dubrovačke. Na početku skupa nazočnima se obratio domaćin i nositelj liste Mato Marlais, te predstavio program pod nazivom - Zajedno za bolju Župu dubrovačku .

- Veoma je bitno u kratkom roku riješiti vitalne probleme za Župu dubrovačku koji bi mogli ugroziti njene prirodne i gospodarske resurse - rekao je Mato Marlais, istaknuvši prvenstveno potrebu da se što prije riješi cijeli kanalizacijski sustav Općine, zatim problem prometa kroz Župu. - Hitno je potrebno i organizirati i izgraditi reciklažno dvorište - naglasio je Marlais, te pozvao sve birače, pogotovo one koji do sada nisu izlazili na izbore da izađu i podrže program zajedničke liste SDP-a i HSU-a.

U ime županijskog odbora SDP-a okupljene je pozdravio dr. Davor Penić kandidat za Dubrovačko neretvanskog župana. Penić je istaknuo kako su svi problemi koji se spominju postojali i prije deset godina.

- Ako mi preuzmemo odgovornost za upravljanje Županijom, zalagat ćemo se da se što prije, u prvoj godini napravi projektna dokumentacija i otkup zemljišta za izgradnju Brze ceste od Čilipa do Gruža - rekao je Penić, te istaknuo kako će raditi na poboljšanju standarda učionica u školstvu, a u vezi gospodarenja otpadom najavio promjenu načina i tehnologije zbrinjavanja otpada s naglaskom na cirkularno gospodarstvo s težnjom da što manje ostaje otpada koji se deponira.

Za kraj sve nazočne je pozdravio predsjednik Općinske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Antun Anđelić, naglasivši potrebu izgradnje Doma umirovljenika.

- Mi težimo za tim Domom od 2007. godine i u svakom programu na proteklim izborima smo imali Dom umirovljenika. Međutim mi smo izigrani po tom pitanju, te se nadam da ćemo kroz ovu koaliciju i kroz naš rad u Općinskom vijeću to ostvariti - rekao je Antun Anđelić, te predstavio listu kandidata koalicije SDP - HSU za Općinsko vijeće.

Nositelj liste je Mato Marlais, slijede Antun Anđelić, Jakov Mandun, Marija Lukšić, Mato Miletić, Sonja Mišić, Josip Mužević, Vicko Baldun, Mirsada Regjo, Krešo Matejić, Jadranka Uljarević, Jelena Anđelić, Stijepo Braco Mišić, Gordana Loznik i Dino Đano.

Nakon predstavljanja liste slijedio je tratamenat uz porciju prvomajskog graha.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/politika/sdp_hsu0105{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn