Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković obišao novoizgrađenu župsku sportsku dvoranu (FOTOGALERIJA)

U sklopu predizbornih aktivnosti u desetoj izbornoj jedinici predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je danas Župu dubrovačku i obišao novoizgrađenu sportsku dvoranu Osnovne škole na Mljekari. U pratnji predsjednika stranke u Župu su stigli i general Damir Krstičević, ministri Tomislav Tolušić i Zlatan Hasanbegović, kandidati na listi HDZ-a Sanja Putica i Mato Franković, župan Nikola Dobroslavić, zastupnica u EU Parlamentu Dubravka Šuica, te članovi županijske organizacije stranke.

Stranačkog predsjednika na Mljekari su dočekali načelnik Silvio Nardelli, njegov zamjenik Mirko Maslać, ravnatelj škole Anton Jurkić, te Lovorko Klešković i Đuro Lonza predsjednik i dopredsjednik Općinskog odbora HDZ-a.

Tijekom kraćeg obilaska domaćini su Plenkovića i ministre upoznali s problemima koji su pratili dugogodišnju izgradnju ove dvorane, ali i trenutnim problemima koji prate njeno održavanje i zapošljavanje potrebnog osoblja. Načelnik Nardelli je predsjednika HDZ-a upoznao i s problemom nedovoljnog kapaciteta školske zgrade na Mljekari što sa stalnim porastom stanovništva u Općini traži što skoriji početak radova na izgradnji dodatne školske zgrade s novim učionicama.

Nakon obilaska škole Andrej Plenković sa suradnicima se kratko zadržao na druženju s članovima župskog HDZ-a ispred zgrade Općine u Srebrenom.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/politika/plenkovic_zupa{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn