Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski pravaši postali dio "Moderne demokratske snage" - Petar Vuletić prvi dopredsjednik

U hotelu Kolovare u Zadru, u nedjelju 17. Srpnja održana je osnivačka skupština nove stranke koja će nositi naziv Moderna Demokratska Snaga (MODES). Novoj stranci je, kako doznajemo, pristupilo članstvo bivše podružnice HSP AS Župa dubrovačka.

Za predsjednika stranke jednoglasno je izabran zadarski dožupan gospodin Rudolf Dvorski, a za jednog funkciju prvog dopredsjednika izabran jedan od osnivača HSP AS u Župi Petar Vuletić iz Čibače, vijećnik u županijskoj skupštini. U predsjedništvo stranke je izabrana Sanja Barbarus, koja je imenovana koordinatorom za Dubrovačko-neretvansku županiju.

Nakon izbora na funkciju dopredsjednika u kratkom govoru gosp. Vuletić je naglasio kako će se u novoj stranci posebno paziti na demokratske postupke odlučivanja jer je nedostatak unutarstranačke demokracije glavni razlog problema s kojima se mnoge stranke u RH suočavaju.

izvor: dnevno.hr


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn