Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Lovorko Klešković novi predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Župe dubrovačke

Članovi župskog HDZ-a nakon izbora po Temeljnim ograncima na izborima Općinske organizacije HDZ-a Župe dubrovačke za novog predsjednika su izabrali Lovorka Kleškovića.

Na početku skupa nazočnima se obratio dosadašnji predsjednik Ivo Lise, te se osvrnuo na rad HDZ-a u prethodne četiri godine. Lise je istaknuo da se u zadnje vrijeme u rad stranke uključilo dosta mladih osoba i žena što ga jako veseli jer stranci obećava svijetlu budućnost. Nabrojio je i brojne aktivnosti Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski i Mladeži HDZ-a, a osvrnuo se na rezultate izbora u prethodnom razdoblju, gdje je HDZ u Župi bilo na lokalnim, državnim ili predsjedničkim izborima uvijek osvajao apsolutnu većinu. Na kraju se zahvalio svim članovima HDZ-a Župe dubrovačke na dosadašnjoj suradnji, a novom vodstvu zaželio uspjehe u budućem radu.

Novoizabrani predsjednik Općinske organizacije Lovorko Klešković se osvrnuo na uspješno provedene unutarstranačke izbore, te izrazio zadovoljstvo zbog uključivanja velikog broja mladih u izvršne odbore. Novi predsjednik je zahvalio gosparu Ivu Lisi na dosadašnjem vođenju stranke, te poželio da i u narednom razdoblju HDZ u Župi nastavi ostvarivati iste ili još bolje rezultate. Na kraju je zajedno s načelnikom Nardellijem i predsjednicom Zajednice žena Katarina Zrinski Marinom Sambrailo, gosparu Ivu Lisi uručio prigodni poklon za dugogodišnji aktivni rad u HDZ-u.

U novi Općinski odbor HDZ-a Župa dubrovačka su uz predsjednika izabrani; Silvio Nardelli, Đuro Lonza, Stjepan Knego, Niko Miloslavić, Ivo Jović, Mateo Delić, Mirko Maslać, Ivo Miletić, Jakša Handabaka, Ivana Ivanković, Ivo Tošić, Niko Benić, Mato Begović, Maruška Sambrailo i Vlatko Vuletić. Nadzorni odbor će činiti Nikolina Duper, Miran Miloslavić i Jozo Radović. Izabrani su i izaslanici za Županijsku izbornu skupštinu, a izaslanik župskog HDZ-a na općem saboru stranke će biti Stjepan Knego.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/politika/izbori_hdz{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn