Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predizborni skup Domoljubne koalicije u Kongresnoj dvorani hotela Sheraton (FOTOGALERIJA)

Pred više stotina članova i simpatizera stranke HDZ Župe dubrovačke ugostio je sinoć u Kongresnoj dvorani Orlando hotela Sheraton kandidate Domoljubne koalicije na predstojećim Parlamentarnim izborima koji će se održati u nedjelju, 8. studenog.

Na početku skupa nakon izvođenja državne himne nazočnima se obratio predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Župe dubrovačke Ivo Lise istaknuvši kako je HDZ u Župi uvjerljivo pobijedio na svim dosadašnjim izborima, te da je siguran da će i tako biti i ovaj put.

- Vama ovdje okupljenim nema potrebe naglašavati potrebu izlaska na izbore i glasanja za listu Domoljubne koalicije, ali Vas pozivam da svoju rodbinu, susjede i prijatelje motivirate da u nedjelju izađu na izbore i daju glas za HDZ i promjenu aktualne vlasti - naglasio je Lise.

Članovima i simpatizerima okupljenim u Sheratonu obratili su se Općinski načelnik Silvio Nardelli, župan Nikola Dobroslavić, te kandidati na listi Domoljubne koalicije Branko Bačić, Marija Vučković i Sanja Putica.

Na kraju skupa nazočne je pozdravio nositelj liste Domoljubne koalicije u desetoj izbornoj jedinici general Damir Krstičević.

- Gledam ovu kampanju i skupove, stalno mi naviru sjećanja na one dane kad smo zajedno, 1990. se borili. Tada nitko nije pravio razliku, borili smo se kao jedan i zato smo uspjeli. Često se zapitam gdje je nestalo zajedništvo i sloga hrvatskih ljudi? Možemo li to vratiti? Vjerujem kako možemo i moramo! Vjerujem u snagu i zajedništvo hrvatskih ljudi. Stvorit ćemo sretniju Hrvatsku. I zato nema „mi ili oni“, nego zajednička borba za jaku i ponosnu Hrvatsku. Nju dugujemo našim prijateljima, suborcima, oni su se žrtvovali za bolju Hrvatsku. - rekao je Krstičević na početku svog obraćanja nazočnima.

- Kad vidite danas situaciju u Hrvatskoj - mladi nam odlaze, a oni bi trebali biti nositelji razvoja. SDP govori da „Hrvatska raste“ - da, raste javni dug i iseljavanje. Valja nam prestati živjeti od novaca posuđenih od budućih naraštaja. Ideološkim pobjedama nećemo ostvariti bolji život - samo ćemo produbiti stare podjele i otvoriti nove sukobe. Za mene je vlast služenje i žrtva za svoj narod i Domovinu. Ako u tome i pogriješim, a onaj tko radi i griješi, imat ću to snage i priznati, ali odgovorno tvrdim da nikada neću napraviti ništa protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Ova vlada je dokazala da ne zna i 8. studenog mora otići - naglasio je nositelj liste Domoljubne koalicije u 10. izbornoj jedinici.

Posebno se osvrnuo na nezavisne liste koje se kandidiraju u ovoj izbornoj jedinici.

- Ja poštujem sve političke konkurente i vjerujem da oni žele dobro Hrvatskoj, ali mi moramo napraviti snažan zaokret i nemamo vremena za nikakve eksperimente. Zato je po meni glas za svaku od tih lista glas za nejasnu hrvatsku budućnost i slabu Vladu - zaključio je Krstičević

SPONZORIRANA VIJEST


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2015/Politika/hdz_sheraton1115{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn