Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Održane promocije knjiga novinara i publicista Tihomira Dujmovića i dr. Andrije Hebranga

U velikoj Vijećnici općine Župa dubrovačka održano je vrlo posjećeno predstavljanje i promocija knjiga poznatog novinara i publiciste Tihomira Dujmovića i Dr.Andrije Hebranga.

Predstavljajući svoje djelo nazočnima Dujmović je istaknuo da je u knjizi ušao u obračun bez rukavica sa "ljevičarskom novom klasom" o Hrvatskoj budućnosti gdje vlastitu zemlju ostavljaju u neprohodnom putu i dovode je do ekonomskog i moralnog dna.

Za djelo dr.Hebranga "Zločini nad civilima u srpsko - crnogorskoj agresiji na republiku Hrvatsku " je istaknuto kako se radi o literaturi koja bi trebala biti obavezna za sve one koje zanima kako je nastala naša država, te da knjiga vodi putem istine bez koje nema pomirenja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn