Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Franković predsjednik Gradskog vijeća - Koalicija HNS-SDP-HSU i gradonačelnik napustili sjednicu

Mato Franković, predsjednik dubrovačkog HDZ-a, izabran je na večerašnjoj konstituirajućoj sjednici za za predsjednika Gradskog vijeća Dubrovnika. Za Mata je glasalo 15 vijećnika s liste koalicije HDZ-a i partnera, DDS-a Pera Vićana, te liste grupe građana Mara Kristića. Protukandidat je bio predsjednik gradskog SDP-a Mladen Gojun.

Nakon konstituiranja gradskog vijeća, prisege vijećnika i izbora predsjednika, te njegovih zamjenika Doris Lepeš Matić (DDS) i Mladena Gojuna (SDP), došlo je do prve svađe. Deset vijećnika koalicije HNS, SDP, HSU, gradonačelnik i njegovi zamjenici napustili su vijećnicu zbog neslaganja s dopunom dnevnog reda.

Gradsko vijeće je nastavilo raditi s 15 vijećnika s liste koalicije HDZ-a i partnera, DDS-a i liste grupe građana Mara Kristića, te je u nastavku donijelo odluke o izboru Odbora za statut i poslovnik, odbora za proračun i financije, imenovanju povjerenstva za javnu garažu, razrješenju članova odbora za davanje koncesija i imenovanje novih, te izmjenama i dopunama Statuta Grada Dubrovnika kojim se mijenjaju ovlasti gradonačelnika i Gradskog vijeća.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn