Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dubrovačka ljevica slavi pobjedu - Andro Vlahušić gradonačelnik naredne dvije godine

Sa 9.059 glasova u odnosu na 8.587 koliko je dobio njegov protukandidat Mato Franković, dosadašnji gradonačelnik Andro Vlahušić dobio je povjerenje Dubrovčana da vodi Grad naredne dvije godine.

- U ovom trenutku moramo priznati da je novi gradonačelnik grada Dubrovnika gospodin Andro Vlahušić i mi mu na tome čestitamo - rekao je Franković okupljenim novinarima u sjedištu HDZ-a nešto iza 20 sati.

- HDZ Dubrovnik odradio poštenu kampanju. Ne dolazi u obzir nikakva koalicija s Vlahušićevim blokom, a u Gradskom vijeću ćemo biti korektiv, ali je vrlo teško reći kako će se ono složiti. Podržat ćemo svaki projekt za kojega procijenimo da je dobar za razvoj Grada - zaključio je Franković.

Uz ovacije prisutnih u stožeru lijeve koalicije u hotelu Petka, Andro Vlahušić je zahvalio svima na podršci.

- Znali smo da će biti teško. Dubrovnik nikad nije u pobjedi slavio tuđe poraze, pa neće ni večeras - rekao je Vlahušić zahvalivši Frankoviću na korektnoj kampanji. - Proveselit ćemo se večeras, a sutra nastavljamo raditi - zaključio je novi- stari gradonačelnik Dubrovnika.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn