Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tomislav Marčinko novi predsjednik župskog HSP-AS, zamjenici Tomislav Katušić i Slobodan Erceg

Jutros je u konferencijskoj dvorani Općine pred 56 članova održan je izborni Zbor podružnice HSP-AS Župa dubrovačka, na kojoj je za novog predsjednika podružnice izabran ing. Tomislav Marčinko, vijećnik stranke u župskom općinskom vijeću. Za zamjenike predsjednika župske podružnice su, kao i za sva ostala statutom predviđena tijela, jednoglasno izabrani Tomislav Katušićem i Slobodanom Ercegom

Na zboru su predloženi i predsjednici temeljnih ogranaka, koji će biti birani na konstituirajućoj sjednici koja je najavljena za dva tjedna.

Vuletić;  Izbori u Gradu Župljanima su od velikog značenja - Mato Franković je što Gradu treba

Dosadašnji predsjednik podružnice, član predsjedništva HSP AS i trenutni koordinator stranke za Dubrovačko neretvansku županiju ing. Petar Vuletić, otvorio je i vodio zbor, te u svom izlaganju posjetio je na postignute rezultate koje je ostvarila podružnica, kao i one koje smo ostvarili u sinergiji s koalicijskim partnerima Domoljubne koalicije. Također je posjetio na nadolazeće izbore u susjednom Gradu Dubrovniku, koji su i Župljanima od velikog značenja.

- Dovoljno je spomenuti lošu prometnu povezanost, tako da sada do Grada koji je udaljen samo 4-5 kilometara često moramo promijeniti i dva autobusa. Naravno tu su i zajednički projekti s Gradom Dubrovnikom, poput Groblja Dubac i sl. Još nismo postigli sporazum sa strateškim partnerom, HDZ-om, no uvjeren sam da je izbor kandidata za Gradonačelnika ključ uspjeha kao za ove tako i za sve ostale izbore. Mato Franković, ono je što Gradu treba , ima sve kompetencije za upravljanje Gradom, zadovoljni smo kandidaturom i uvjereni u pobjedu - istaknuo je Vuletić.

Zboru je nazočio i saborski zastupnik Ivan Šimunović, pozdravio je najstarije pravaše iz Župe dubrovačke i čestitao im što su sve ove godine čuvali i sačuvali Pravaštvo. Zahvalio se svim članovima na dodatnom angažmanu oko predsjedničkih izbora i iznijevši izborne rezultate, čestitao na uspjehu i pobjedi. Također je naglasio važnost prijevremenih izbora u Gradu Dubrovniku i zamolio za dodatni napor da se i ovi izbori imaju razloga slaviti.

Novoizabrani predsjednik u svom kratkom govoru zahvalio se na ukazanom povjerenju, te istaknuo kako ga raduje priljev mladog članstva i odanost starijih članova, te istaknuo da će upravo na tim temeljima graditi Župsko pravaštvo. Nakon intoniranje stranačke Himne „Croatio iz duše te ljubim“ zaključen je izborni zbor uz prigodni domjenak i druženje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn