Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Raspušteno Gradsko vijeće Dubrovnika - Niko Pavlović, imenovan povjerenikom Vlade RH za Grad

Vlada Republike Hrvatske na današnjoj je sjednici donijela odluku o raspuštanju gradskog vijeća Grada Dubrovnika i razrješenju gradonačelnika i njihovih zamjenika, zato što nisu u zakonom određenom roku donijeli proračun, odnosno odluku o privremenom financiranju.

Za povjerenika Vlade RH za Grad Dubrovnik imenovan je Niko Pavlović, dugogodišnji pročelnik gradskog odjela za financije.

Ova će odluka bitno utjecati i na planirane prihode proračuna naše Općine. Naime, iz gradskog proračuna su planirane kapitalne donacije u iznosu većem od 13 milijuna kuna (projekt Groblje Dubac) za čiju će realizaciju trebati pričekati izbore i konstituiranje novog Gradskog vijeća.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn