Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Petar Vuletić; "Demantiram sve medijske natpise o raskolu u HSP AS Župa dubrovačka"

Nakon što su stranku napustili dopredsjednici i vijećnici u Općinskom vijeću Mato Miloslavić i Jozo Butigan, dobili smo priopćenje predsjednika HSP AS Župa dubrovačka Petra Vuletića koje objavljujemo u cijelosti;

- Demantiram sve medijske natpise o raskolu u HSP AS Župa dubrovačka. Podružnica ima oko 100 članova. Na jučerašnjoj sjednici, dvojica članova, koji su ujedno i vijećnici u Općinskom vijeću, dali su ostavke na članstvo i zadržali vijećničke mandate za sebe.

Danas 14. studenog odbor podružnice predložio je za dopredsjednika gosp. Slobodana Ercega koji je jednoglasno izabran.

Podružnica je u punom sastavu i nastavlja rad kako u Općinskom vijeću Župe dubrovačke, tako i u skupštini Dubrovačko neretvanske županije. Onima koji su napustili stranku zahvaljujemo na dosadašnjem članstvu u pravaškoj Obitelji - navodi se u sinoćnjem priopćenju predsjednika HSP AS Župa dubrovačka i županijskog vijećnika stranke Petra Vuletića.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn