Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju će posjetiti Župu dubrovačku

U sklopu predizborne kampanje predsjedničkih izbora koji će se održati krajem ove ili prvih dana sljedeće godine, predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović posjetit će u nedjelju Župu dubrovačku

Kolinda Grabar Kitarović predstavila je prije dva dana pred više od dvije tisuće pristaša u dvorani hotela Westin u Zagrebu svoj izborni program pod nazivom "Za bolju Hrvatsku".

- Glavni razlog kandidature je teško gospodarsko i političko stanje. Hrvatska ide u krivom smjeru, u Hrvatskoj je kriza teža nego drugdje jer ima nesposobnu vladu i predsjednika koji u pet godina nije napravio ništa. Treba nam optimizam i novo zajedništvo. Neću dopustiti novi egzodus iz Hrvatske. Bit ću predsjednica koja će raditi u korist svih građana, a ne političkih elita. Želim s vama podijeliti optimizam i vjeru u budućnost Hrvatske. Hrvatska ima sve pretpostavke za razvoj i napredak. Ne može mi nitko tvrditi da je normalno da smo danas na dnu svih ljestvica u Europi, mi možemo bolje. Za razliku od sadašnjeg predsjednika i vlade koji su podijelili Hrvatsku po ideološkoj osnovi, ja ću okupljati. Ne trebaju nam novi temelji ni novi ustav ni druga republika, temelji Hrvatske su čvrsti i utemeljeni u Domovinskom ratu i politici Franje Tuđmana - poručila je s govornice HDZ-ova kandidatkinja.

Dolazak Kolinde Grabar Kitarović u Srebreno se očekuje u nedjelju u 14:45 sati -poručuju iz župskog HDZ-a.

Foto; Kolinda Grabar-Kitarović (Official)'s Photos


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn