Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Općinski vijećnici Mato Miloslavić i Jozo Butigan istupili iz HSP-a Ante Starčević

Nakon večerašnjeg sastanka župskog ogranka stranke Mato Miloslavić i Jozo Butigan dosadašnji vijećnici HSP AS u Općinskom vijeću i napustili su stranku, te će u preostalom dijelu mandata djelovati kao neovisni vijećnici.

- Nakon događanja koja su se zadnjih nekoliko mjeseci odvijali u stranci, a što je rezultiralo ostavkom predsjednice stranke Ruže Tomašić, ne nalazimo motive za djelovanje u stranci, te podnosimo ostavke na stranačke dužnosti kao i na članstvo u HSP-u AS - rekao je Mato Miloslavić koji je kao i Jozo Butigan, obnašao dužnost dopredsjednika HSP AS Župa dubrovačka.

Tako je po svemu sudeći u župskom HSP AS došlo do raskola, pa ostaje za vidjeti koliko će članova stranke podržati odluku Miloslavića i Butigana i istupiti iz nje. Nakon večerašnjih istupanja, HSP AS Župa dubrovačka je u Općinskom vijeću Župe dubrovačke ostao na jednom vijećniku Tomislavu Marčinku.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn