Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić napustila HSP dr. Ante Starčević (VIDEO)

- Ovim putem želim obavijestiti hrvatsku javnost da s današnjim danom podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević (HSP AS) te istupam iz stranačkog članstva - navodi se u jutrošnjem priopćenju zastupnica u Europskom parlamentu Ruže Tomašić.

- Vrh HSP AS-a nažalost nije prepoznao potrebu da u maniri istinskih hrvatskih domoljuba stanemo u obranu nacionalnih umjesto uskih stranačkih interesa kad je u pitanju promjena izbornog zakonodavstva.

Dapače, neki su visoki dužnosnici stranke otišli toliko daleko i svjesno kršili Statut i odluke Predsjedništva HSP AS-a u obrani dosadašnjeg poražavajućeg stanja u kojem partitokracija apsolutno dominira nad izravnom demokracijom.

S obzirom da tijela stranke svo ovo vrijeme nisu poduzela ništa da se takvo ponašanje sankcionira sukladno Statutu te su na taj način ostavila prostora isključivo za otvoreni unutarstranački sukob, odlučila sam poštedjeti stranku novih podjela, te napustiti redove stranke koja se pretvorila u nešto što nisam željela - navodi bivša predsjednica HSP-AS.

Očekujemo reagiranje župskog ogranka HSP-AS, druge stranke po broju vijećnika u Općinskom vijeću Župe dubrovačke.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn