Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mateo Delić izabran za novog predsjednika Mladeži HDZ-a Župe dubrovačke

Na redovitoj Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Župe dubrovačke održanoj večeras u velikoj vijećnici zgrade Općine u Srebrenom, za novog predsjednika stranačke mladeži mladi župski HDZ-ovci su izabrali Matea Delića s Brašine koji će na toj funkciji naslijediti Igora Konjevoda.

Delić se u svom obraćanju nazočnima zahvalio na ukazanom povjerenju, a uz zahvalu dosadašnjem predsjedniku i vodstvu istakao da će nastojati nastaviti njihov rad, te se truditi da što je moguće više mladih uključi u stranačke aktivnosti.

Izbornoj skupštini su se obratili i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Ivo Lise i općinski načelnik Silvio Nardelli.  Ivo Lise je istaknuo očekivanja da će se novo vodstvo mladeži uključiti u stranački rad i akcije, te se angažirati na razne načine u čemu će imati podršku Općinskog odbora, a načelnik Nardelli je naglasio zadovoljstvo činjenicom da mladež HDZ-a u Župi broji preko 100 članova, što je više nego u bilo kojoj drugoj općini u Županiji.

Izabran je i novi Općinski odbor mladeži stranke u koji su uz Matea Delića kao predsjednika ušli; Vicenco Kraljić, Mario Previšić, Ivan Begović, Ivana Ivanković, Andrea Miloslavić, Maruška Sambrailo, Igor Konjevod i Ivo Jović.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn