Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

EU Izbori; Ponovno najlošiji odaziv, ali bolji nego lani - Do 11 sati glasovalo 4,42% Župljana

Današnji izbori za Europski parlament na kojima građani Republike Hrvatske prvi put biraju istovremeno s biračima ostalih zemalja članica unije, u našoj Općini potiču u sjeni brojnih događanja organiziranih povodom proslave Dana Općine i obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke.

Kao i lani Župa dubrovačka i ovaj put bilježi najlošiji odaziv u Dubrovačko neretvanskoj županiji, pa je po podacima objavljenim na stranicama Državnog izbornog povjerenstva do 11 sati glasovalo 4,42 posto župskih glasača. Ipak, za razliku od prošlogodišnjih EU izbora kada je do 11 sati glasalo svega 2,84% mještana, odaziv Župljana je značajno veći.

Najmanje birača do 11 sati je izašlo u Mlinima, gdje se po prvi put glasa na novom mjestu u prostorijama V.K. Gusara, svega 25 mještana ili 2,63% upisanih, a najbolji odaziv već tradicionalno bilježi Brgat s 8,63%. Podaci s biračkog mjesta u Novoj školi na Mljekari nisu dostavljeni u Državno izborno povjerenstvo.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn