Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

EU izbori; Predizborni skup koalicije desnih stranaka"Saveza za Hrvatsku" u Hotelu Astarea

Kandidati koalicije desnih stranaka Saveza za Hrvatsku - liste br.9 na EU parlamentarnim izborima koji se održavaju 25. svibnja, predstavit će se župljanima u ponedjeljak 12. svibnja, na predizbornom skupu s početkom u 18 sati u Hotelu Astarea u Mlinima.

Listu broj 9. čini osam stranaka članica Saveza za Hrvatsku: Hrvatska zora – stranka naroda, Hrvatska stranka prava, Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, Autohtona Hrvatska seljačka stranka, Akcija za bolju Hrvatsku, Zavjet za Hrvatsku i Obiteljska stranka.

Nositelj ove liste je predsjednik Hrvatske zore – stranke naroda  Milan Kujundžić donedavni član HDZ-a i protukandidat Karamarku na unutarstranačkim izborima, drugi na listi je Ladislav Ilčić predsjednik stranke Hrast – pokreta za uspješnu Hrvatsku i jedan je od osnivača udruge Glas roditelja za djecu – GROZD, a treći Danijel Srb, predsjednik HSP-a.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn