Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Troje župljana u inicijativnom odboru Nacionalnog foruma

U salonu hotela Lero u Dubrovniku, danas je inicijativnim skupom predstavljena nova hrvatska stranka "Nacionalni forum" čije će osnivanje biti 1. veljače u Zagrebu. Na skupu je predstavljen i inicijativni odbor Nacionalog foruma za Dubrovnik u koji je ušlo i troje mještana naše Općine;  bivša odbojkaška reprezentativka Slavica Kuzmanić - Ivanišević, inženjer Zvonimir Mataga i Branimir Jelčić. Uz navedene članove inicijativnog odbora, na skupu je nazočio i veliki broj župljana, uključujući i Đura Luburu člana inicijativnog odbora za osnivanje ogranka stranke u Zagrebu.

Skupu se obratio predsjednik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić govoreći o trenutnoj političkoj situaciji u državi s naglaskom na stanje u dvije najveće stranke, koje po njegovim riječima, gledaju samo na svoje interese ne vodeći računa o interesu države i građana.

- Zbog toga raspravljamo o Josipu Perkoviću, ćirilici u Vukovaru  ili spolnom odgoju, a ne o ekonomskoj situaciji u državi i dugu od 600 milijardi kuna. Slučaj Perković se riješio, kad tad će se riješit i problem ćirilice ali dug države i teško stanje u gospodarstvu ostaje. Mi još uvijek raspravljamo o tome tko je prije 70 godina pripadao kojoj vojsci, koju je kapu čiji djed nosio na glavi, a ne o problemima zbog kojih  svaki dan petsto ljudi ostaje bez posla. Svjetonazor nije  važan, od njega se ne živi, trebamo raspravljati i raditi na rješavanju egzistencijalnih problema građana - istaknuo je Gabrić. 
 
Nakon najavljenog osnivanja stranke 1. veljače u Zagrebu, očekuje se i osnivanje ogranaka po regijama i općinama, a Nikica Gabrić je najavio da će Nacionalni forum prvi test svoje političke snage imati na izborima za EU parlament u svibnju ove godine.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/politika/nacionalni_forum_lero{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn