Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dubrovačko-neretvanski HNS podržao odluku o isključenju Čačića

Predsjedništvo HNS-ove Dubrovačko-neretvanske Županijske organizacije jednoglasno je podržalo odluku Predsjedništva stranke kojom je Radimir Čačić isključen iz stranke. Dubrovačko-neretvanskim HNS-ovcima, koji su se u Malom Stonu sastali u proširenom sastavu, izvještaj s Predsjedništva dao je njegov član Andro Vlahušić, nakon čega su i HNS-ovci s krajnjeg juga Hrvatske stali jednoglasno iza odluke vrha Stranke. Predsjednik ŽO Dubrovačko-neretvanske, Valentin Dujmović, obrazložio je jednoglasnu odluku: „Svatko od nas ima odgovornost da u svojim političkim nastupima doprinosi ugledu stranke, a ne da ga dovodi u pitanje. Smatramo da je Predsjedništvo postupilo odgovorno u zaštiti stranke, te potpuno podržavamo njihov postupak.“ HNS na krajnjem jugu Hrvatske nastavlja s kvalitetnim projektima usmjerenim na jačanje stranke, ali i boljitak života svih tamošnjih građana - navodi se u priopćenju ŽO HNS-a DNŽ.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn