Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Antonia Pavlović predsjednica župskih HNS - Liberalnih Demokrata

Sinoć je u prostorijama Općine održana Izborna Skupština Hrvatske Narodne Stranke - Liberalni Demokrati, Podružnice Župa dubrovačka na kojoj je za novu Predsjednicu podružnica izabrana Antonia Pavlović, za Potpredsjednike Hrvoje Marojica i Melita Brković, te za tajnika stranke Petar Boban.

Uz izbor Predsjednika i njegovih zamjenika Skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva i Nadzornog odbora, Županijske skupštine, te članove Sabora HNS-a.

Nakon što je izabrana na čelo Župskog HNS-a nova Predsjednica se u svom govoru zahvalila svim prisutnim članovima na ukazanom povjerenju i obećala da će u narednom periodu uložiti puno truda u organizacijsko jačanje Župskog HNS-a kao i na povećanju članstva.

Nova predsjednica se zahvalila i na već ukazanom povjerenju na kandidaturi za načelnicu općine na lokalnim izborima na kojim je ostvaren i zapažen rezultat.

Skupštini je nazočio i Tajnik Županijskog HNS-a Siniša Žakula koji je pozdravio okupljene članove, te poželio uspješan rad novoj Predsjednici i novom vodstvu.
Između ostalog na dnevnom redu su se našla izvješća o radu podružnice.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn