Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ujedinjena župska oporba u nedjelju u hotelu Sheraton osniva novu Župsku stranku - ŽUPKA

U nedjelju, 24. studenog, u hotelu Sheraton u Srebrenom s početkom u 18 sati održat će se osnivačka skupština Župske stranke - ŽUPKA.

Kako doznajemo osnivači stranke su članovi dvije nezavisne liste s prošlih izbora KLGB Antuna Bašića i KLGB Marka Miloslavića, te općinski vijećnik Petar Vuletić  s župskim ogrankom MODES-a , a prvi predsjednik stranke će biti Antun Bašić, a zamjenik Marko Miloslavić.

- Župska stranka (ŽUPKA) je stranka koja okuplja ljude različitih svjetonazora, aktualne vijećnike triju nezavisnih lista, i nije zaokupljena određenom političkom doktrinom, osim boljitka i napretka Župe dubrovačke. Usredotočena je na rješavanje realnih, svakodnevnih problema s kojima se susreću stanovnici Općine Župe dubrovačke i Dubrovačko-neretvanske Županije.

Naš fokus je na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave, kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom razvoju. Cilj nam je izgraditi pravednu lokalnu i regionalnu samoupravu koja građanima polaže račune i koja će služiti kao dobar primjer drugim lokalnim sredinama u Republici Hrvatskoj. Veselimo se vidjeti Vas u što većem broju - poručuju osnivači stranke.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn