Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vozači AK Župa dubrovačka nastupili na Karting i Kronometar utrkama prvenstva Regije - Jug

Nakon završene sezone na brdskim stazama i osvajanja naslova Državnog prvaka, Auto klub Župa dubrovačka nastavlja s natjecanjem u drugim disciplinama. Tako su prošlog vikenda župski vozači nastupili na utrkama Regionalnog prvenstva Regija - Jug u Kartingu i Kronometru na Nagradi Oneuma 2019. "Memorijal Mario Beović" u Omišu.

U Kartingu su nastupili Ivan Petrušić (6. ukupno i 4. u klasi 4), Maroje Jakobušić (8. ukupno i 3. u klasi 3) i Ante Krešić (21. ukupno i 34. u klasi 1).

U Kronometar vožnji su nastupili Ivan Petrušić (Peugeot 106 Rallye)  15. ukupno i 5. u klasi 4, Ana Krešić (Peugeot 106 Rallye) 13. u klasi 4 i Ante Kriste (VW Golf) 6. u klasi 7.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn